Laden...

Welkom op het nieuwe subsidieportaal van de Provincie Gelderland


Aan de linkerkant onder Subsidies kunt u alle subsidiemogelijkheden inzien en direct een aanvraagformulier selecteren om een subsidie aan te vragen. Aan de rechterkant kunt u zich registreren en inloggen om naar uw persoonlijks startpagina te gaan van het portaal.

Nadat u bent ingelogd ziet u aan de linkerkant dat er, naast Subsidies, nog twee keuzemogelijkheden zijn: Mijn aanvragen en Mijn subsidies. Aan de rechterkant uw gebruikersnaam met een onderliggend menu om uit te loggen of om uw wachtwoord te veranderen.

Onder Mijn aanvragen staan uw aanvragen die bij ons in behandeling zijn. Eventuele oude concept aanvragen zijn niet meer te wijzigen en in te dienen. Daarvoor moet u onder Subsidies een nieuw formulier selecteren. Als u nog oude concept aanvragen had staan zijn deze nog tot eind februari 2018 in te zien via de link Oude conceptaanvragen.

Onder Mijn subsidies staan de aan u verleende subsidies. Als u één van deze subsidies selecteert wordt u voorlopig nog naar het oude portaal geleid om rapportages en verzoeken tot vaststelling in te dienen. Dit werkt op het oude portaal nog zoals u gewend bent.